kucharz/ka
Hotel Delfin
Darłowo, Zachodniopomorskie
4 d. temu
source : Lento.pl

Samodzielny Kucharz będzie odpowiedzialny za :

  • przygotowanie potraw i dań,
  • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP,
  • estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
  • dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu,
  • przestrzeganie zasad postępowania z żywnością. Wymagania
  • min. 1 rok doświadczenia na stanowisku samodzielnego kucharza,
  • wykształcenie gastronomiczne,
  • pasja do gotowania,
  • wiedza z zakresu HACCP
  • dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,
  • kreatywność i pomysłowość,
  • bardzo dobra organizacja pracy własnej,
  • umiejętność pracy w zespole,
  • wysoka kultura osobista,
  • chęć do pracy, dyspozycyjność. Oferujemy
  • stabilne zatrudnienie,
  • możliwość rozwoju zawodowego.
  • Aplikuj
    Dodaj do ulubionych
    Usuń z ulubionych
    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku