Cook (m/w/d)
Leonardo Royal Hotel Warsaw
Warsaw, Masovian Voivodeship, Poland
1 d. temu
source : Hosco
  • Preparing meals for the à la carte restaurant and the banquet area using fresh and local products
  • Being responsible for the mise en place and the tidiness
  • Ensure product quality and guest satisfaction
  • Compliance with our in-house quality standards and hygiene regulations
  • Completed vocational training in a hotel kitchen
  • One year of work experience
  • Being stress resistant and a team player
  • Commitment, creativity and flexibility
  • Identification with our core values : naturalness, individuality and personal commitment
  • Aplikuj
    Dodaj do ulubionych
    Usuń z ulubionych
    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku