Manager/Chef restauracji
IDWIU
Bolesławiec, Dolnośląskie
5 d. temu
source : Lento.pl

Szukamy osoby zdeterminowanej, doświadczonej i pełnej pasji, która marzy o prowadzeniu własnej restauracji i małego hotelu butikowego.

Z naszej strony oferujemy pełne zaplecze gastronomiczne i bazę noclegową. Szukamy osoby, która będzie podzielać naszą wizję i razem z nami stworzy wyjątkowe miejsca w Bolesławcu.

OCZEKUJEMY : zapewnienie najwyższej jakości usługi gastronomicznej osiąganie optymalnej wartości sprzedaży i rentowności organizację pracy restauracji i zaplecza noclegowego zarządzanie personelem raportowanie wyników nadzorowanie realizacji bankietów i konferencji prowadzenia rekrutacji personelu Idealny kandydat powinien posiadać : doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku bardzo dobrą organizację swojej pracy oraz zespołu umiejętność tworzenia grafików pracy i prawidłowego rozliczania czasu pracy podległych pracowników znajomość przepisów HACCP wysoką motywacje umiejętności sprzedażowe OFERUJEMY : podział wygenerowanego zysku współpracę na warunkach fair play w 100% przygotowany do otwarcia lokal ZAPEWNIAMY : wszystkie potrzebne odbiory (HACCP sanepid) kuchnia uruchomiona i przetestowana umowy z dostawcami i odbiorcami zaprojektowany i wykończony ogród z tarasem ogrodzona posesja parking monitorowany obsługa administracyjna / techniczna / księgowo-

kadrowa wsparcie marketingowe Na start umowa o pracę okres próbny - w późniejszym etapie przejście na warunki współpracy biznesowej Zainteresowanym osobom możemy wysłać informacje szczegółowe o lokalu i jego działalności.

Aplikuj
Dodaj do ulubionych
Usuń z ulubionych
Aplikuj
Mój adres email
Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
Kontynuuj
Formularz wniosku