Intendent/Dietetyk (Zakręt k/Warszawy) k/m
Zespół Szkolno-Gimnazialny
Zakręt, mazowieckie, Polska
19 d. temu
source : praca.gov.pl

Wykształcenie :

  • wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek : dietetyka, technologia żywności
  • Znajomość języków : Zawód :

    Zawód :

  • Intendent (wymagany staż - lata : 0, miesiące : 5)
  • Staż pracy w zawodzie :

    Umiejętności i uprawnienia :

    Staż pracy ogółem : Inne wymagania :

    Inne wymagania : Pozostałe wymagania

    Wykształcenie : Znajomość języków :

    Znajomość języków : Zawód :

    Zawód : Staż pracy w zawodzie :

    Staż pracy w zawodzie :

    Umiejętności i uprawnienia :

    Staż pracy ogółem : Inne wymagania :

    Inne wymagania :

  • Wymagania : wykształcenie wyższe (dietetyka, technologia żywności), co najmniej 5 miesięcy doświadczenia zawodowego, umiejętność przygotowywania jadłospisu dla uczniów szkoły, dokonywanie zamówień.
  • Obowiązki : zaopatrywanie stołówki szkolnej w potrzebne produkty żywieniowe i gospodarcze, przyjmowanie towarów pod względem ilościowym i jakościowym zgodnie z procedurami HCCP, prowadzenie ewidencji przyjętych i wydanych towarów na kartotekach magazynowych, terminowe przyjmowanie odpłatności za żywienie, terminowe sporządzanie miesięcznych zestawień zużycia środków czystości i przekazywanie ich do księgowości szkoły, czuwa nie nad sprawnością urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni i stołówki szkolnej.

    Zgłoszenia na adres e-mail : e.debska.spz wp.pl (istnieje możliwość przeprowadzenia wstępnej rozmowy z pracodawcą przed wysłaniem dokumentów aplikacyjnych zawierających dane osobowe), telefonicznie : 501 173 927

    Aplikuj
    Dodaj do ulubionych
    Usuń z ulubionych
    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku