kierownik produkcji
Zakład Drobiarski LECH-DRÓB Sp. z o.o.
Zalewo, Polska
6 d. temu
source : Praca.pl

Wykształcenie :

  • wyższe (w tym licencjat), brak, kierunek : technologia żywności
  • średnie zawodowe 4-letnie, brak
  • Znajomość języków : Zawód :

  • Pozostali technicy technologii żywności,Biotechnolog
  • Staż pracy w zawodzie : Umiejętności i uprawnienia : Staż pracy ogółem : Inne wymagania :

    Pozostałe wymagania

    Wykształcenie : Znajomość języków : Zawód : Staż pracy w zawodzie : Umiejętności i uprawnienia : Staż pracy ogółem : Inne wymagania :

  • doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym , umiejętność zarządzania zespołem, zdolności organizacyjne i zarządzajace,
  • Zgłoś tę pracę
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku