Technolog żywności
CD S.A.
Bielsko-Biała, Śląskie, PL
‎6 godz. temu
source : Aplikuj.pl

ZAKRES OBOWIĄZKÓW :

  • bieżąca kontrola jakości dostarczanych surowców;
  • kontrola nad procesem produkcji : dbanie o prawidłowy przepływ surowców / półproduktów między kolejnymi etapami produkcji;
  • monitorowanie czystości na działach, kontrola higieny i stanu zdrowia pracowników;
  • przestrzeganie zasad GHP, GMP oraz ZSZ;
  • dopuszczanie półproduktów do rozlewu;
  • odbiory jakościowe wyrobów gotowych;
  • nadzorowanie procesów produkcyjnych pod kątem zgodności z założeniami technologicznymi;
  • realizacja innych zadań zleconych przez przełożonego, pozostających w kompetencjach działu kontroli jakości i technologii;
  • praca w systemie zmianowym.
  • WYMAGANIA :

    Od kandydata do pracy na tym stanowisku oczekujemy :

  • doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej;
  • wykształcenie wyższe : technologia żywności lub pokrewne;
  • otwartości na nowe doświadczenia;
  • proaktywnej postawy i zaangażowania w działaniu;
  • nastawienia na poszukiwanie rozwiązań;
  • efektywnej komunikacji;
  • bardzo dobrej organizacji pracy własnej;
  • OFERUJEMY :

  • pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie rodzinnej;
  • warunki zatrudnienia adekwatne do zdobytego doświadczenia;
  • możliwość zdobycia nowych doświadczeń;
  • praca w systemie zmianowym.
  • Zgłoś tę pracę
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku