Manager restauracji pracowniczej
GRUPA ZPR MEDIA
Łódź łódzkie
3 d. temu

Zakres obowiązków :

  • kierowanie zespołem;
  • składanie i przyjmowanie zamówień;
  • rozliczanie lokalu;
  • nadzór nad kuchnią, bufetem i magazynami
  • Od Kandydata oczekujemy :

  • min. 2-letniego doświadczenia w gastronomii na stanowisku managera;
  • znajomości zagadnień HACCP i programów gastronomicznych (mile widziane);
  • książeczki Sanepid;
  • umiejętności komunikacyjnych i menedżerskich;
  • znajomości obsługi komputera
  • Oferujemy :

  • umowę o pracę na czas określony;
  • darmowy posiłek dla pracowników;
  • narzędzia pracy (komputer, telefon);
  • pracę od poniedziałku do piątku
  • Czekamy na Twoje CV!

    Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi Kandydatami.

    Zgłoś tę pracę
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku