Plant Director - FMCG FOOD
Michael Page
Podlaskie, PL
5 d. temu
  • Koordynowanie i nadzorowanie funkcjonowania zakładu produkcyjnego
  • Wdrażanie kultury ciągłego doskonalenia, promowanie metod i narzędzi Lean Manufacturing
  • Współuczestniczenie w przygotowaniu budżetu kosztowego zakładu oraz nadzór nad realizacją
  • Zarządzanie podległym zespołem, członkami grup projektowych oraz dbanie o rozwój zawodowy kadry pośredniej
  • Inicjowanie działań zmierzających do osiągnięcia konkurencyjnego poziomu technicznego i technologicznego organizacji
  • Poprawa efektywności działalności operacyjnej zakładu
  • Wyższe wykształcenie techniczne
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • Doświadczenie zawodowe zdobyte w branży spożywczej, rozlewniczej lub kosmetycznej
  • Minimum 3-letnie doświadczenie menadżerskie w obszarze zarządzania zakładem produkcyjnym
  • Preferowane doświadczenie w obszarze ,,zarządzania zmianą" oraz sukcesy w obszarze rozwijania współpracowników
  • Poparte sukcesami doświadczenie we wdrażaniu narzędzi doskonalenia procesów (Lean Management)
  • Wysoko rozwinięte umiejętności komunikacyjne, otwartość na zmiany oraz zorientowanie na wyniki
  • Doświadczenie w prowadzeniu projektów inwestycyjnych będzie dodatkowym atutem
  • Umiejętność analitycznego myślenia i rozwiązywania problemów technicznych
  • Wiedza biznesowa umożliwiająca operacyjne zarządzanie zakładem
  • Atrakcyjne wynagrodzenie, system bonusowy oraz auto służbowe
  • Autonomiczne stanowisko, realny wpływ na rozwój spółki w Polsce
  • Praca pełna wyzwań u lidera w swojej branży
  • Dynamiczne środowisko pracy
  • Aplikuj
    Dodaj do ulubionych
    Usuń z ulubionych
    Aplikuj
    Mój adres email
    Klikając przycisk "Kontynuuj", wyrażam zgodę neuvoo na przetwarzanie moich danych i wysyłanie powiadomień e-mailem, zgodnie z zasadami przedstawionymi przez neuvoo. W każdej chwili mogę wycofać moją zgodę lub zrezygnować z subskrypcji.
    Kontynuuj
    Formularz wniosku